VISITCHAUDFONTAINE < WANDELING TE VOET, MET DE FIETS, TE PAARD

Te voet

Op zoek naar een wandeling in Chaudfontaine?

Ons team geeft je informatie over één van de 13 gemarkeerde wandelingen. Bij de dienst voor toerisme worden beschrijvende fiches ter beschikking gesteld.

Onze Wandelingen zijn ook online verkrijgbaar! 

Onze Andere Wandelingen!

  • Een ware uitdaging … en om alleen aan te gaan, met familie of vrienden!

    Om de voltooiing van de volledige lus te vergemakkelijken, is het parcours opgedeeld in vijf etappes van ongeveer 10 km.

    De landschappen die ansichtkaarten waardig zijn, de monumenten doordrenkt van geschiedenis, de ongewone plaatsen en vooral het groen en de alomtegenwoordige natuur zijn van jou! Neem deel aan dit verrassend toegankelijke avontuur op slechts een steenworp afstand van je huis!

  • Vind hier elke maand een nieuwe wandeling en ontdek Chaudfontaine en omgeving!

Met de fiets

De RAVeL van de voormalige Lijn 38

Vertrekkend vanuit Vaux-sous-Chèvremont, aan de oevers van de Vesder, loopt Lijn 38 met een zachte helling richting Beyne-Heusay en vervolgens Fléron.

Een parcours van 40 km om weelderige landschappen en panorama’s te ontdekken, op een steenworp afstand van stedelijke centra, dat het Land van Herve doorkruist en Chênée met Plombières verbindt.

Deze Lijn 38 maakt deel uit van het RAVeL-netwerk; het is één van de mooiste groene routes in België gereserveerd voor wandelaars, joggers, ruiters en fietsers.

Mountainbike-routes

Ons team geeft je informatie over de twee mountainbikecircuits. Bij de dienst voor toerisme worden beschrijvende fiches ter beschikking gesteld.